Privacybeleid

Wij respecteren de privacy van iedereen die in contact komt met Doxify, wij zorgen er graag voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt. In deze privacyverklaring wordt beschreven hoe Doxify met persoonsgegevens omgaat. Doeleinden en grondslagen van de gegevensverwerking. Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan van de relatie met Doxify. Hoe ver uw relatie met Doxify gaat, bepaalt u grotendeels zelf.

Indien u geen prijs (meer) stelt op bepaalde informatie of contact, dan kunt u dat altijd aangeven en zullen wij, waar mogelijk, zo snel mogelijk dergelijke verwerkingen van uw gegevens stopzetten.

Op de website wordt gebruik gemaakt van functionele cookies om u als gebruiker van onze website in staat te stellen de functionaliteit van de website te gebruiken. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het tonen van de gevraagde webpagina’s en de bijbehorende functionaliteiten, dan wel voor het uitvoeren van de gevraagde dienstverlening.

Websiteanalyse met Google Analytics.

Op de website worden bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Deze gegevens worden gebruikt om de website te optimaliseren. Om analyses uit te voeren maken wij gebruik van Google Analytics. Daarbij maken wij gebruik van de privacy-vriendelijke instellingen van Google. De resultaten hiervan zullen door Google anoniem aan ons ter beschikking worden gesteld. Google is gecertificeerd onder het EU-VS Privacy Shield, dit zorgt ervoor dat bij het verwerken van uw gegevens door Google in de VS een gepast niveau van gegevensbescherming wordt gehandhaafd. Meer informatie over de privacygevolgen hiervan is te vinden op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, als ook het specifieke privacybeleid van Google Analytics. U kunt uw toestemming voor het gebruik van deze webanalyses intrekken door de Google Analytics Opt-out Addon te downloaden.

Websites van derden

Op de website zijn mogelijk hyperlinks opgenomen naar websites van derden, websites van andere bedrijven. Hoewel deze website(s) door andere bedrijven dan Doxify aan hun bedrijfspagina zijn gekoppeld, draagt Doxify geen verantwoordelijkheid ten aanzien van deze derden en de manier waarop zij met (persoons)gegevens omgaan. Op het gebruik van dergelijke websites van derden is de privacyverklaring van de betreffende derde van toepassing. U dient de privacyverklaring van deze derde te lezen om inzicht te verwerven in hoe deze partij omgaat met uw persoonsgegevens.

Informatieverzoeken

Inzage, correctie, en recht van verzet kunt u ons schriftelijk of per e-mail op de hoogte stellen, indien u niet meer wilt worden benaderd met informatie over Doxify. Klachten over verwerkingen kunnen ook worden ingediend bij de nationale privacytoezichthouder.

Doxify, Houtwijk 75 8251 GD Dronten 085-0492600.

Aanpassen privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Doxify adviseert de gebruiker dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. De huidige Privacyverklaring is bijgewerkt op 15 december 2023.

Demo aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een demo aan