E-mail integratie

Beheer al uw e-mailcommunicatie binnen Doxify. Dit vereenvoudigt uw communicatie en houdt alle correspondentie netjes georganiseerd.

E-mailtemplates met Organisatie- & Relatievariabelen

Binnen Doxify kunt u moeiteloos e-mailtemplates aanmaken met variabelen die specifiek zijn voor uw relaties. Dit biedt een efficiënte manier om gepersonaliseerde communicatie te stroomlijnen en te standaardiseren.

Beveiligde Verzending van E-mails en Bestanden

Met Doxify is de verzending van e-mails goed beveiligd. Het platform biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat vertrouwelijke informatie veilig wordt verzonden en beschermd blijft tijdens het verzendproces.

E-maillogging per Dossier

Doxify biedt de mogelijkheid om e-mailcommunicatie per dossier te loggen. Dit betekent dat alle e-mailcorrespondentie netjes wordt georganiseerd en bijgehouden binnen de relevante dossiers, waardoor het gemakkelijk terug te vinden en te raadplegen is.

Geïntegreerd E-mailbeheer

Het beheren van al uw e-mailcommunicatie binnen Doxify vereenvoudigt uw communicatieprocessen aanzienlijk. Het biedt een geïntegreerde oplossing waarmee u al uw communicatie op één plek kunt beheren, waardoor u overzicht en organisatie behoudt.

Gestroomlijnde en Georganiseerde Correspondentie

Door e-mailcommunicatie binnen Doxify te beheren, wordt uw correspondentie gestroomlijnd en georganiseerd. Dit draagt bij aan een efficiëntere workflow en zorgt ervoor dat alle communicatie centraal en overzichtelijk beschikbaar is.

Impressie E-mail integratie

Demo aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een demo aan